RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
24 augustus 2023 door Roger Bloem

1 menu, 4 chefs, 6 sterren

1 menu, 4 chefs, 6 sterren
24 augustus 2023 door Roger Bloem

1 menu, 4 chefs, 6 sterren

Dennis Huwaë, Michael van der Kroft, Nelson Tanate en Soenil Bahadoer
koken samen tijdens innovatieve The Best Chef Diner

Op 17 en 18 september koken vier van Nederlands meest innovatieve chefs samen in dezelfde keuken. Dennis Huwaë van Daalder*, Michael van der Kroft van het Rotterdamse Tres, Nelson Tanate van Librije*** uit Zwolle en Soenil Bahadoer van De Lindehof** in Nuenen zetten twee dagen hun signature gerechten op één exclusief menu. Reserveren voor het nieuwe The Best Chef diner kan nu via daalderamsterdam.nl. Plekken zijn zeer beperkt.

Alle onderscheidende signaturen komen terug op tijdens de exclusieve diners. De Surinaams-Hindoestaanse invloeden van Soenil Bahadoer, de rebelse creativiteit met Molukse smaken van Dennis Huwaë, de extreme innovatie van Michael van der Kroft en de verfijning van het culinaire instituut De Librije die Nelson Tanate meebrengt.

Het AMS23 menu bestaat uit vier amuses en acht gangen. Elke chefs kookt één amuse en twee signature gerechten. Voor twee dagen komen de Roos van Librije, Milk skin van Tres, de duif van Daalder en de rendang van De Lindehof uit dezelfde keuken.

‘Koken met andere chefs is een van de leukste en meest inspirerende dingen die je kan doen in dit vak. En we hebben in Nederland alleen al zoveel inspirerende chefs. Door heel het land vind je restaurants waar ze te gekke dingen doen. Met deze diners kan ik drie van de allerbesten naar mijn keuken in Amsterdam halen. En zo meer mensen een kans geven om deze gerechten te ontdekken.’ – Dennis Huwaë

Bij vier chefs tegelijk aan tafel zitten? Het kan op 17 en 18 september in Daalder aan de Postjesweg 1. De lunch (zondag) en diners (zondag en maandag) zijn beide voor €245 te reserveren via daalderamsterdam.nl. Een wijnpairing kan voor €95 worden toegevoegd.

Noot voor de redactie
Voor interviewmogelijkheden, beeldmateriaal en meer informatie, neem contact op met Roger Bloem via roger.bloem@daalderculinair.com

Locatie:
Restaurant Daalder
Postjesweg 1
1057 DT Amsterdam

The Best Chef Lunch & Diner
Zondag 17 September 12:30
Zondag 17 September 18:30
Maandag 18 September 12:30
Maandag 18 September 18:30

Relevante links:
Website: https://daalderamsterdam.nl/  
Instagram Daalder: https://www.instagram.com/rest_daalder/
Instagram Dennis: https://www.instagram.com/dennis_huwae/
Facebook Daalder: https://www.facebook.com/Daalder.restaurant
Instagram Soenil:  https://www.instagram.com/soenil_bahadoer/
Instagram Michael: https://www.instagram.com/michaelvanderkroft/
Instagram Nelson: https://www.instagram.com/nelsontanate/

Beeldmateriaal: https://drive.google.com/drive/folders/1bzmpiPOabCogixo9uxzBhrm4MV0IkfUl?usp=sharing

Over Daalder*
Wat definieert een fine-dining restaurant? Dennis Huwaë, chef en ondernemer, stelt zichzelf elke keer die vraag om daarna de grenzen van die definitie te verleggen met Daalder*. In gerechten, dranken, interieur én muziek. In 2016 werd Huwaë chef en mede-eigenaar van Daalder met de ambitie om fine-dining diverse en laagdrempeliger te maken. Daalder is tafelen op sterrenniveau zonder de bijbehorende plechtige sfeer. In 2020 kreeg het restaurant zijn langverwachte ster. Geen jaar daarna, verhuisde Daalder vanuit hun historische thuis in de Jordaan naar Het Sieraad in Amsterdam West om daar de regels van fine-dining nog verder te buigen. En af en toe te breken.

Vorige artikelNet als in de barVolgende artikel Meer proosten, proeven, proberen!

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

Neo-brasserie Gossler & Florin7 september 2023
Meer proosten, proeven, proberen!28 augustus 2023
1 menu, 4 chefs, 6 sterren24 augustus 2023

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

Neo-brasserie Gossler & Florin7 september 2023
Meer proosten, proeven, proberen!28 augustus 2023
1 menu, 4 chefs, 6 sterren24 augustus 2023
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

Neo-brasserie Gossler & Florin7 september 2023
Meer proosten, proeven, proberen!28 augustus 2023
1 menu, 4 chefs, 6 sterren24 augustus 2023