RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
  • Horeca Marketing
13 juni 2023 door Roger Bloem

Carroll’s is going to smash it!

Carroll’s is going to smash it!
13 juni 2023 door Roger Bloem

CARROLL’S IS GOING TO SMASH IT!

De hele dag doorhalen bij Carroll’s met een nieuw
avondmenu van smash burgers en frozen margaritas

Sinds 2022 is Carroll’s de pitstop voor dat dagelijkse shotje cafeïne en die creatieve sandwiches. En vanaf juni draait het in de keuken van Carroll’s gewoon door als de zon begint te zakken. Met een nieuwe avondkaart vol Oklahoma style smashburgers, loaded fries en frozen margarita’s.

Carroll’s, recht tegen de pontjes van de NDSM, is bedacht door het team achter Pllek. In 2022 opende Carroll’s als dagzaak waar de buurt komt en gaat voor verrassende broodjes en de nodige koffies om de ogen open te krijgen in de ochtend. Carroll’s leende zijn naam van schrijver Charles L. Dodgson die onder het alias Lewis Carroll ‘Alice in Wonderland’ schreef. Zijn creativiteit inspireerde het team om op een nieuwe manier te kijken naar bekende gerechten. Dat dagelijkse brood belegt het team van Carroll’s daarom net even anders met o.a. een watermeloen sashimi met avocado, een Japanse eisalade of pastrami met kimchi en wasabi.

Smashing it!
Met het nieuwe avondmenu verliest Carroll’s zijn 8-tot-5-mentaliteit. Als de klok 5 slaat veranderen broodjes in burger. En de koffie in cocktails. Carroll’s ontwikkelde de afgelopen maanden het recept voor hun eigen smash burgers – tot het team bijna geen burger meer kon zien. Bijna.

Volgens de regels van de Oklahoma style bakken de uien mee in de pattie, zonder dat dat het vlees zijn krokante gekarameliseerde randjes verliest. Datzelfde trucje haalde de burgerbakkers van Carroll’s ook uit met de veggie burger. De burgers komen in drie varianten: de classic Grand Slam, de Seoulful Smashterpiece met o.a. kimchi en gruyère en de Cluckin’ Good Burger van kippendij. Stuk voor stuk het beste met een van de loaded fries en frozen margaritas – logisch.

Wanna smash it? De burger, loaded fries en frozen margarita zijn tussen 17:00 en 21:00 te bestellen bij Carroll’s en via Uber Eats.

Noot voor de redactie – niet voor publicatie
Beeld vrij van rechten. Voor meer informatie, interview aanvragen en beeldmateriaal neem contact op met Roger Bloem via marketing@rogerbloem.nl of via 06-42805307.

Relevante linkjes:
Website: https://www.carrolls.nl/  
Instagram: https://www.instagram.com/carrolls.ndsm/
Beeldmateriaal: https://drive.google.com/drive/folders/1_cxcp6nynsdvaVf_dAsjZtUrlEIlM2YG?usp=sharing
Uber Eats: https://www.ubereats.com/store/carrolls/sd35mdsAT2aHm4NsnHyf8w

Locatie
Carroll’s
NDSM-Kade 4
1033 PG Amsterdam Noord

Openingstijden
Maandag          08:00 – 21:00
Dinsdag            08:00 – 21:00
Woensdag        08:00 – 21:00
Donderdag.      08:00 – 21:00
Vrijdag              08:00 – 21:00
Zaterdag           09:00 – 21:00
Zondag             09:00 – 21:00

*Burgers & Fries verkrijgbaar vanaf 17:00

Vorige artikelDe beste terrassen waarvoor de zon nu echt door mag brekenVolgende artikel Zomercocktails 2023

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

Welke foodfotograaf heb jij nodig voor je volgende shoot?1 juli 2025
De Japanner bestaat 10 jaar17 juni 2025
TLC introduces Chicken for Everyone11 juni 2025

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

Welke foodfotograaf heb jij nodig voor je volgende shoot?1 juli 2025
De Japanner bestaat 10 jaar17 juni 2025
TLC introduces Chicken for Everyone11 juni 2025
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

Welke foodfotograaf heb jij nodig voor je volgende shoot?1 juli 2025
De Japanner bestaat 10 jaar17 juni 2025
TLC introduces Chicken for Everyone11 juni 2025