RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
15 december 2021 door Roger Bloem

Thuis met Daalder is terug voor heerlijke feestdagen

Thuis met Daalder is terug voor heerlijke feestdagen
15 december 2021 door Roger Bloem

Thuis met Daalder is terug voor heerlijke feestdagen

Daar hoorden ze Nederland eten…

Daalder* garandeert ook dit jaar dat iedereen samen kan tafelen komende feestdagen. Kerst met Daalder maakt van de heilige nacht een heerlijke nacht met een compleet nieuw 6-gangenmenu. Dennis Huwaë en zijn team pakken voor het tweede jaar ’t restaurant en al zijn gerechten in om ‘m thuis te bezorgen. Inclusief wijn, kaasplankje, babbeltje van de hostess en deze keer zelfs een chef. 

Thuis met Daalder is een avond uiteten aan eigen keukentafel, waarbij je zelf de gerechten afmaakt. Onder instructie van Dennis stap je voor elke gang een paar minuten je eigen keuken in. Ben jij een mindere thuiskok? Geen zorgen. Het meeste werk heeft de chef al voor je gedaan. Wie een oven aan kan zetten, een cressje her en der kan verdelen en een pan water weet te koken, kan voor een avond meekomen met het keukenteam van Daalder. 

Het vegetarische voorgerecht van Kerst met Daalder: Rode biet met wilde kruiden

Liever ongestoord aan tafel blijven met vrienden en familie? Laat het door Daalder cheffen. Alle menu’s zijn dit jaar inclusief chef te reserveren. Een van de vaste koks van Daalder maakt dan de gerechten voor je af en serveert de borden uit. Wel van ’t koken maar niet mindere held in cadeautjes kopen? Wie lichtelijke pakjespaniek begint te voelen, legt wat Daalder onder de boom met de cadeauset van keukenpincet en paletmesje (€34,95) of de snijplank met chefsmes (€95,-). 

Kerst met Daalder kost €77,50 voor 6 gangen en is vanaf nu te bestellen via www.ThuismetDaalder.nl, voor diners van 15 tot 31 december. Daalder en het binnenkort officieel te openen Daalder Atelier zijn gedurende die periode gesloten. Menu’s zijn af te halen bij Daalder* op de Postjesweg 1. Wie de boxen liever laat bezorgen, bestelt de kerstdis via thuisuiteten.nl. Boxen kunnen door heel Nederland bezorgd worden (met uitzonderingen van de Waddeneilanden).

Foto’s vrij voor gebruik onder vermelding van credits Lyan van Furth – LVFFood. Voor meer informatie of interviewaanvragen kunt u contact opnemen met Roger Bloem via 06-42805307 of marketing@rogerbloem.nl

Relevante links:
Website: https://daalderamsterdam.nl/ 
Instagram Daalder: https://www.instagram.com/rest_daalder/ 
Facebook Daalder: https://www.facebook.com/Daalder.restaurant 
Foto’s hoge resolutie: https://drive.google.com/drive/folders/1ikEg-8OyKrthrqtjSTK5amJDtezrHECg?usp=sharing

Over Dennis Huwaë 
Hij mocht zijn loopbaan in de horeca dan als tiener bij McDonalds beginnen, Dennis Huwaë (1984) kookte zijn culinaire carrière grotendeels bij elkaar in tweesterrenrestaurants als Ciel Bleu**, Brouwerskolkje** en &Samhoud**. Daar ontwikkelde hij zijn kenmerkende stijl waarin hij met klassieke technieken inspiratie put uit internationaal streetfood. Uit de wens om altijd de beste te zijn, verlegt Huwaë constant zijn eigen grenzen. Als chef en als ondernemer.  

“Ik moet elke dag een stapje beter. Voor de mensen om me heen, voor mezelf, en voor de stad. Mooie dingen maken en Amsterdam culinair op de kaart zetten – dat is wat ik wil. Amsterdam moet de culinaire hotspot van de wereld worden. Als wij daar onderdeel van kunnen zijn zou ik dat fantastisch vinden.” 

Kerst met Daalder

Tonijn
aardappel / crème cru / wilde kruiden

Rijstnoedels
pompoen / Aziatische dressing / garnaal

Coquilles
beurre blanc / shiitake / kalfswang / knolselderij

Ossenhaas
zwarte truffel / aardappel / witlof

Selectie van kazen

Tarte tatin
appel / Calvados / yuzu

Kerst met Daalder Vegetarisch

Rode biet
wilde kruiden / mosterd / mango

Rijstnoedels
pompoen / Aziatische dressing / shiitake

Ravioli
citroen / ricotta /
pompoen

Risotto
zwarte truffel / witlof / knolselderij

Selectie van kazen

Tarte tatin
appel / Calvados / yuzu

Vorige artikelNederlander Lyan van Furth beste foodfotograaf ter wereldVolgende artikel Burgerbar Miami Burger start een fastfoodrevolutie vanuit Amsterdam

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022