RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
7 augustus 2020 door Roger Bloem

Pop-up Arturo Dalhuisen

Pop-up Arturo Dalhuisen
7 augustus 2020 door Roger Bloem

ARTURO DALHUISEN BRENGT SIGNATURES TERUG IN RESTAURANT DAALDER

Team Daalder is met zomervakantie. Maar Dennis Huwaë zou Dennis Huwaë niet zijn als hij geen culinaire naam wist te strikken om op zijn ‘huis’ te passen. Arturo Dalhuisen (The White Room*, De Leest***) keert terug naar Amsterdam om twee weken de keuken van Daalder over te nemen. De sterrenchef serveert elke avond aan een beperkt aantal gasten een menu van al zijn én Daalder’s meest geliefde gerechtjes. Het 7-gangenmenu kost €89 en is nu te reserveren via daalderamsterdam.nl.

Dennis Huwaë: ‘Amsterdam kan zich culinair nog veel meer op de kaart zetten. Dus als je de kans hebt om een man als deze voor een paar avonden terug naar de hoofdstad te halen, dan pak je die toch direct?’

Dennis Huwae - Arturo Dalhuisen - Daalder - LVFFood 2

Het cv van Arturo Dalhuisen vult zich met sterren. De 36-jarige chef kookte tijdens zijn carrière onder andere in De Jonkman in Brugge (**) en als souschef in De Leest***. In 2016 maakte hij definitief culinair naam als chef de cuisine van The White Room*, waar hij met zijn signatuur van frisse tonen, lichte zuren en verfijnde specerijen binnen twee jaar een eerste ster wist te bemachtigen. Na zijn vertrek in 2019 maakt hij nu – voor eventjes – zijn rentree in de hoofdstad.

Twee weken lang staan alle favorieten (opnieuw) op het menu. De lievelingen van Daalder en Arturo’s meest geliefde gerechten die Amsterdam een jaar moest missen. Zo verschijnen onder andere de duif met pistache en zijn signature langoustine op tafel, waar Dennis Huwaë het recept voor de iconische “stroopwafel” van Daalder voor twee weken uit handen geeft. Arturo Dalhuisen: ‘Ik eet al jaren graag in Daalder, dus het is heerlijk om eens het allerbeste van mij en Dennis op één menu te zetten.’

Arturo’s menu is vanaf 7 t/m 17 augustus te reserveren met uitzondering van dinsdag en woensdag. In het weekend is Daalder ook geopend voor lunch. Plekken zijn gelimiteerd. Reserveer kan nu via daalderamsterdam.nl.

Dennis Huwae - Arturo Dalhuisen - Daalder

Foto’s vrij voor gebruik onder vermelding van credits: Lyan van Furth / LVFfood.com

Voor meer informatie of interview aanvragen kunt u contact opnemen met Roger Bloem via 06-42805307 of persbericht@rogerbloem.nl.

Vorige artikelBo Nam*s bao buns bouw je nu zelf met ‘t baopakketVolgende artikel Pop-up Restaurant BellezzaArturo Dalhuisen - Restaurant Bellezza

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

De beste terrassen waarvoor de zon nu echt door mag breken21 mei 2023
Lowlander Botanical Bar & Restaurant1 mei 2023
Met popcorn in de strandstoel22 april 2023

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

De beste terrassen waarvoor de zon nu echt door mag breken21 mei 2023
Lowlander Botanical Bar & Restaurant1 mei 2023
Met popcorn in de strandstoel22 april 2023
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

De beste terrassen waarvoor de zon nu echt door mag breken21 mei 2023
Lowlander Botanical Bar & Restaurant1 mei 2023
Met popcorn in de strandstoel22 april 2023