RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
8 april 2020 door Roger Bloem

Thuis met Daalder

Thuis met Daalder
8 april 2020 door Roger Bloem

Daalder komt terug naar ieders keukentafel met Thuis met Daalder

En stuurt nu zelfs de chef mee

Waar een restaurant dicht gaat, blijft Dennis Huwaë koken. De chef pakt met Thuis met Daalder opnieuw zijn restaurant in als take-away-menu. Inclusief wijn, kaasplankje en babbeltje van de hostess. En soms een chef. Want elke dag kiest Daalder willekeurige bestellingen waar Dennis of een van zijn chefs live de gerechten af komt maken. Thuis met Daalder is de aankomende weken voor €59 p.p. te bestellen via ThuismetDaalder.nl.

Thuis met Daalder is een avond in een restaurant aan eigen keukentafel. Huwaë kookt geen simpeler menu of deliveryporties. Hij kookt een bezoek aan Daalder. Vijf gangen fine dining die een avond in het restaurant zo dicht mogelijk benaderen. Met dat kaarsje voor op tafel, de muziek en een hostess die komt checken of alles naar wens is. Al zal water en wijn deze keer zelf bijgeschonken moeten worden.

Een chef in huis
Net als tijdens de eerste horecasluiting laat Huwaë de overschotten van zijn beste leveranciers het menu bepalen. Wat bij hen dreigt te blijven liggen, kookt hij tot een avond thuis bij Daalder. Om de kwaliteit van gerechten te garanderen maken “gasten” hun eigen bord af onder video-instructie van Dennis. Mindere thuiskoks hoeven zich geen zorgen te maken. Het meeste werk doet de chef vooraf. Wie een oven aan kan zetten, wat garnering kan verdelen en water weet te koken, kan met dit menu gewoon meekomen met het keukenteam van Daalder.

Elke dag halen een aantal gasten het restaurant compleet in huis. Voor hen komt Thuis met Daalder met een chef. Dennis en zijn team kiezen iedere dag vijf bestellingen bij wie zij achter de pannen gaan staan. Om aan alle veiligheidseisen en -maatregelen van het RIVM te voldoen, maken enkel bestellingen voor twee personen kans.

Thuis met Daalder bestellen
Thuis met Daalder kan vanaf 15 oktober gereserveerd worden via ThuismetDaalder.nl. Ophalen kan in verschillende tijdsvakken bij zowel Edel (Postjesweg 1) als Daalder (Lindengracht 90). Naast het klassieke ‘Thuis met Daalder’-menu kookt het team ook een vegetarisch menu. Voor een échte avond Daalder voegen gasten bubbels, wijn, brood en een kaasplankje toe. Gezinnen die een avond thuis uiteten gaan, reserveren voor €19,50 p.p. een kindermenu.

#thuismetDaalder

Noot voor de redactie
Voor meer informatie, beeldmateriaal of interviews, neem contact op Roger Bloem via 06-42805307 of via persbericht@rogerbloem.nl.

Winactie
Elke dag worden maximaal vijf willekeurige bestellingen gekozen waar een chef van Daalder de gerechten live thuis komt afmaken. Om aan alle veiligheidseisen en maatregelen van het RIVM te voldoen, maken enkel bestellingen voor twee personen kans.

Relevante links
Website: http://thuismetdaalder.nl/
Instagram restaurant Daalder: https://www.instagram.com/p/CGStA69FxL_/
Instagram Dennis Huwaë: https://www.instagram.com/p/CGSw7AXFtDh/
Instagram tags: https://www.instagram.com/explore/tags/thuismetdaalder/

5-gangenmenu ‘Thuis met Daalder’ – €59

Krab
appel / kiwi / kumbawa

Pulpo
fregola / grapefruit / paprika

Lasagne
selderij / prei / amandel

Black Angus
wang / pommes fondant / artisjok / steranijs

supplement:
70g wagyu (A4) + 35,-

Kokos
tropisch fruit / boekweit / limoen

 

Vegetarisch ‘Thuis met Daalder’ menu – €59

Koolrabi
appel / kiwi / kumbawa

Lasagne
selderij / prei / amandel

Artisjok
fregola / grapefruit / olijfolie

Ravioli
rode biet / daslook / roodlof

Kokos
tropisch fruit / boekweit / limoen

Vorige artikelGrizzl meat the veggiesGrizzl Meat The VeggiesVolgende artikel Bo Nam*s bao buns bouw je nu zelf met ‘t baopakket

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

Taste Like Chicken geopend als eerste kiploze kiprestaurant in Nederland17 januari 2023
The Tok of the Town19 december 2022
Jet Loos Finalist in wereldwijde competitie ‘World’s Best Young Chef’31 oktober 2022