RB MARKETING
  • Home
  • Werk
  • Team
  • Klanten
  • Nieuws
  • Horeca Marketing
4 juni 2022 door Roger Bloem

Baro – Een bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht

Baro – Een bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht
4 juni 2022 door Roger Bloem

Een bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht

Baro haalt Ibiza en Tulum naar Amsterdam

Tussen woekerend bamboe en ruisende palmen vindt Amsterdam zijn vakantiebestemming van deze zomer. Het wordt een retourtje Amsterdam West. Openluchtrestaurant Baro brengt de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum aan de Postjesweg. Met kleurrijk streetfood en verfrissende tequilacocktails serveert Baro een zomer vol zorgeloze vakantiedagen.  

Hier mag de zon dan langzaam in de Amsterdamse gracht zakken, Baro leeft volgens de wetten van lege vakantiedagen. De plannen: eten, drinken, en met een aanloopje duiken in wat er maar op ‘t pad komt. Of het nou de rustig ruisende zee of een ondoordacht plan is. Alles is mogelijk, nietsen een mogelijkheid. Niemand kijkt eerst op de klok voordat die cocktail besteld wordt. Niet bij de tweede. En ook niet bij dat derde drankje.

BARO – EILAND IN AMSTERDAM
Baro is het nieuwste concept van Daalder Culinair, de Amsterdamse restaurantgroep achter o.a. Daalder* en Daalder Atelier. Baro is het openluchtrestaurant met de wervelende energie en het relaxte karakter van de kusten van Ibiza en Tulum. Onder palmen en platanen, waar lichtsnoeren en dromenvangers tussen de takken hangen, staan de tafels vol taco’s, tostadas en kannen sangria. Langs het water wordt geborreld met streetfood, terwijl de vakantieganger in eigen stad aan gedekte tafels onder de parasol uitgebreid kan eten in de openlucht.

Baro bruist, bubbelt – leeft! Elke dag. De bediening maakt bij de traditionele totopos de guacamole met macadamianoten af aan tafel. Het team gaat rond met mini tasters van de cocktails. En bij de Cazuela de Tequila, een cocktail die het beste van een Margarita en het beste van een sangria combineert, schenkt de bartender bij het serveren nog een tequila naar keuze. Iedereen drinkt zo zijn favoriete drankje. Het is immers vakantie.

BARO’S MENU
Het menu van Baro is een frisse mix van verschillende keukens met vooral Spaanse en Mexicaanse invloeden. Oesters krijgen een dotje mezcalschuim. De beroemde taco El Pastor is op deze bestemming vegetarisch. En de Aguachile is een traditioneel Mexicaans gerecht met vis dat lijkt op de Peruaanse ceviche. Het team vergeet daarnaast niet de klassiekers als de patatas bravas, tostadas en de churros als dessert. Met frisse tequilacocktails, een mezcal of een kan sangria ernaast. In de koele schaduw onder de parasols aan de gedekte tafels serveert Baro grotere gerechten zoals een hele BBQ-kip met glaze van Aji Panca pepers en donker bier of gamba’s en mosselen met een pittige tomatensaus.

RESERVEREN
De beste vakantiedagen plan je niet. Voor een plek op het terras kan iedereen daarom gewoon aan komen lopen. Reserveren voor Baro’s uitgebreidere menu kan via baroamsterdam.nl

BARO / POSTJESWEG 1 / AMSTERDAM / BAROAMSTERDAM.NL
Open van 12:00 uur, zolang de temperatuur het toe laat.

Noot voor de redactie
Voor interviewmogelijkheden, beeldmateriaal en meer informatie, neem contact op met Roger Bloem via 06-42805307 of via  marketing@rogerbloem.nl

Locatie
Baro Amsterdam
Postjesweg 1
1057DT Amsterdam

Openingstijden
Maandag           gesloten
Dinsdag             gesloten
Woensdag         12:00 – 23:00
Donderdag        12:00 – 23:00
Vrijdag               12:00 – 23:00
Zaterdag            12:00 – 23:00
Zondag              12:00 – 23:00

Relevante links
Website: https://baroamsterdam.nl
Instagram: https://www.instagram.com/baro.amsterdam
Beeldmateriaal: https://drive.google.com/drive/folders/1bDVYruV-9nr2GBkxHmHiMmipoVfpYw3d?usp=sharing

Over Daalder Culinair
Baro is onderdeel van Daalder Culinair. Daalder Culinair is een Amsterdamse hospitalitygroep die mensen, ideeën, smaken en stijlen samen wil brengen in uiteenlopende horecaconcepten. Dat zakelijk gezelschap, die verstokte foodies én het uitgaanspubliek dat wil knallen – allemaal vinden ze hun plek bij Daalder Culinair. Daalder Culinair innoveert en verbindt.

Vorige artikelBellezza, een eetbare expo van beeld, muziek en smaken.Volgende artikel Heinz sausonderzoek - Nederlander behoefte aan steeds specifiekere sauzen

Roger Bloem Marketing

van snackbar tot sterrenzaak.

Meest recente berichten

De beste bars en cocktails ontdekken met Amsterdam Cocktail Week 202512 maart 2025
I DO LIKE MONDAYS13 februari 2025
Hef het glas op een meest bereisde neushoorn20 januari 2025

Roger Bloem marketing

Horecamarketing van snackbar tot sterrenzaak

Contact

+31 642805307
marketing@rogerbloem.nl

Meest recente berichten

De beste bars en cocktails ontdekken met Amsterdam Cocktail Week 202512 maart 2025
I DO LIKE MONDAYS13 februari 2025
Hef het glas op een meest bereisde neushoorn20 januari 2025
Rife Wordpress Theme. Proudly Built By Apollo13

Roger Bloem marketing

Van snackbar tot sterrenzaak

Meest recente berichten

De beste bars en cocktails ontdekken met Amsterdam Cocktail Week 202512 maart 2025
I DO LIKE MONDAYS13 februari 2025
Hef het glas op een meest bereisde neushoorn20 januari 2025